Vacature ontwikkelaar vastgoed

Ontwikkelaar Vastgoed Huizen

Als ontwikkelaar bij Heijmans Huizen ben je betrokken bij het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, van voorbereiding, financiën en haalbaarheidsonderzoek via ontwerp- en verkooptrajecten, tot de organisatie van de uitvoering van alle activiteiten in de verschillende fasen.

Vastgoed duurzaam ontwikkelen kan alleen als projecten zijn afgestemd op de toekomstige bewoners, gebruikers en andere belanghebbenden. Mensen met visie en overtuigingskracht vormen daarbij de spil, of het nu gaat om een complete gebiedsontwikkeling, binnenstedelijke vernieuwing of de herontwikkeling van een bedrijventerrein. We zoeken een ontwikkelaar die in staat is om de context te doorgronden, in concepten denkt en het doorzettingsvermogen bezit om deze te realiseren.

Als ontwikkelaar bij Heijmans ben je betrokken bij het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, van voorbereiding, financiën en haalbaarheidsonderzoek via ontwerp- en verkooptrajecten, tot de organisatie van de uitvoering van alle activiteiten in de verschillende fasen. Jij bepaalt de business case omtrent strategie, product, doelgroep en prijs, stelt de overall planning op, geeft leiding aan het ontwikkelteam, adviseert de directie en zorgt voor verslaglegging van alle fasen. Je onderhoudt intern contact met andere ontwikkelaars, directie, ontwerpers, kopersbegeleiding, commercie en het ontwikkelteam en extern met (potentiële) opdrachtgevers, partners en kennisinstellingen.

Jouw werkplek

Je werkt in deze functie bij Heijmans Huizen (Bouw & Vastgoed). Heijmans Huizen is een zelfstandige middelgrote bouwonderneming binnen Heijmans Woningbouw, waar met ca. 60 eigen medewerkers jaarlijks woningbouw- en utiliteitsprojecten zowel in opdracht van derden als eigen projectontwikkeling worden gerealiseerd. Het werkgebied strekt zich uit over het midden van ons land en de toekomstverwachtingen zijn uitstekend te noemen.

Jouw profiel

  • Je hebt een WO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je bezit de overtuigingskracht om jouw visie over te dragen.
  • Je hebt ervaring op met gebieds- en/of opstalontwikkeling, maar ook met leidinggeven in bouwteamverband.
  • Je beschikt over een goed analytisch, conceptueel en coachend vermogen.
  • Je bent klant-, markt- en resultaatgericht, waarbij kwaliteit steeds centraal staat.
  • Samenwerking en collegialiteit draag je hoog in het vaandel.

Jouw kansen bij Heijmans

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Aan alle werving- en selectiebureaus:
Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Sandra Kool (ontwikkelaar), skool@heijmans.nl of 06-15906318.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar Sylvia de Vogel (HR Manager)