Huismerk

U wilt snelheid en kwaliteit graag combineren en zeker weten dat uw partner solide is. Hoe sneller u de nieuwbouwwoningen aan uw portefeuille toe kan voegen, hoe minder groot uw risico’s zijn. Dat raakt meteen de kern van het HUISMERK®. Het HUISMERK® levert het perfecte antwoord op de markt. Niet alleen vanwege de scherpe prijs en de snelheid, maar ook vanwege de ontwerpvrijheid binnen duidelijk vastgestelde voorwaarden en prijzen.

Het HUISMERK® is een woningbouwconcept voor grondgebonden woningen dat oplossingen biedt voor de behoeften van woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers en gemeenten.

Binnen het HUISMERK® passen we beheersbare en snelle bouwprocessen toe. We standaardiseren waar het moet en hierdoor beperken we onderhoud en energieverbruik tot een minimum. Op deze manier doet u verantwoorde investeringen met minimale risico’s. En wat u van Vos & Teeuwissen mag verwachten is dat kwaliteit een belangrijke voorwaarde is in alles wat we doen. Sterker nog; Heijmans HUISMERK® staat er om bekend dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. 

www.heijmanshuismerk.nl